Začnimo projekt

L

Cenik izdelave spletnih strani

Komu je paket vizitka namenjen?

Paket VIZITKA je namenjen manjšim podjetjem ali samostojnim podjetnikom, ki želijo za svojo dejavnost uporabljati emails s profesionalnim domenskim imenom, hkrati pa ne potrebujejo obsežne predstavitve svoje dejavnosti. Na tako imenovano statično sekcijsko stran umestimo le nekaj tipičnih elementov kot so logotip, kontaktni obrazec in/ali zemljevid.

Komu je paket basic namenjen?

Paket BASIC je najbolj priljubljen med našimi strankami. Namenjen je osnovni predstavitvi podjetja s postavkami kot so O nas, Storitve, Blog, Zemljevid in Kontaktni obrazec. Glede na količino vsebine, se pri oblikovanju odločimo, ali bomo te elemente združili na eni ali več predstavitenih straneh. Digitalni profil

Komu je paket plus namenjen?

Paket PLUS je namenjen vsem, ki želijo od svoje spletne strani nekaj več. Bodi si iz vidika funkcionalnosti ali količine strani in elementov na spletni strani. V okvirih paketa PLUS lahko ponudimo že manjše spletne trgovine in druge posebnosti spletnih predstavitev, ki si jih stranke zamislijo.

Komu je paket premium namenjen?

Paket PREMIUM je namenjen vsem, ki želijo od svoje spletne strani največ. Gre za funkcionalno zahtevne spletne strani, ki jih skoraj praviloma spremlja velika količina strani in elementov.  V okvirih paketa PREMIUM lahko ponudimo večje spletne trgovine, monetizacijo v obliki affiliate marketinga (Affiliate Marketing), oglaševanje (Google Ads), spletno analitiko (Google Analytics) in druge posebnosti, ki lastniku spletne strani ponujajo večji izkoristek spletne strani.

Imate v mislih kaj posebnega? Pridobite ceno

Kaj vam ponujamo?

izdelava spletne strani "na ključ"

Vse navedene cene zajemajo izvedbo spletne strani tako rekoč “na ključ”. To v praksi pomeni, da vam uredimo vse, kar vaša nova spletna stran potrebuje za nemoteno delovanje: gostovanje, domovanje, varovanje, varnostne kopije, emaile, skladnost z GDRP, oblikovanje skladno z blagovno znamko ter prilagoditev izgledov spletišča za mobilne naprave. V procesu izdelave spletne strani skušamo slediti vašim željam v kar največji meri.

Kaj potrebujemo za začetek uspešnega spletnega projekta?

Za pričetek izdelave spletne strani bomo od vas pričakovali izbor domenskega imena, tekste in fotografije. Prav tako vas bomo zaprosili za vektorsko ali drugo kvalitetno različico vašega logotipa, saj je le-ta osnova za nadaljnje oblikovanje. V kolikor logotipa nimate, vam lahko le tega izdelamo mi – več o naših storitvah izdelave logotipov lahko preverite tukaj. Zelo dobrodošla je tudi kakšna povezava na referenčno stran, ki vam je všeč, da dobimo občutek glede željenega oblikovanja in funkcionalnosti spletišča. Pri vseh postavkah vam bomo z veseljem pomagali in vas sproti obveščali o poteku projekta.

Spletno gostovanje

Vsaka spletna stran za svoje delovanje potrebuje ustrezen strežniški prostor, na katerem tako rekoč domuje. Kot najboljša praksa se kaže, da so spletne strani, ki jih izdelamo, locirane na naših strežnikih, saj je poleg vzpostavitve strani potrebno poskrbeti še za druge postavke, kot so varnost pred zlonamernimi vdori, redne varnostne kopije ter posodabljanje skript. V kolikor ste vešči tehnologij, ki jih uporabljamo, vam lahko seveda spletno stran vzpostavimo tudi na vaših strežnikih.

Domovanje - zakaj je izbira domene pomembna?

Izbira in zakup domene je prvi korak pri vzpostavitvi spletne strani. Izbrati si je torej potrebno domensko ime oz. naslov, na katerem se bo uporabniku spletna stran prikazovala. Priporočamo, da si izberete takšno domensko ime, po katerem vas potencialne stranke na spletu največkrat iščejo. To je ponavadi ime same dejavnosti ali blagovne znamke. Ker izbrano ime domene neposredno vpliva na višje rangiranje spletne strani v Google-u in drugih iskalnikih, je pomembno, da vam dodaten premislek o pravi izbiri ni odveč. Prosta imena domen za domensko kočnico .si lahko preverite na tem naslovu. Seveda pa vam bomo pri izbiri z veseljem svetovali na podlagi naših izkušen.

Emaili

V kolikor potrebujete poštni predal s profesionalnim domenskim imenom (npr. info@domena.si), vam uredimo poljubno število emailov. Ker elektronska pošta na serverju zasede kar nekaj prostoraPoštni predali

Podpora in vzdrževanje

Pomoč pri pripravi vsebin in gradiva

Tehnična podpora po telefonu, na daljavo in emailu.

Redno posodabljanje platforme

Pomoč in svetovanje pri

Varnost, stabilnost

Shranjevanje varnostnih kopij

Oblikovanje

Pri oblikovanju spletnih strani se vedno osredotočamo na izhodišča, ki vključujejo logotip in industrijsko pripadnost podjetja ali organizacije. Naš poudarek je na jasnosti sporočila, minimalističnih elementih, funkcionalnosti uporabniške izkušnje ter seveda na izpolnitvi želja stranke. Skupaj ustvarjamo spletno prisotnost, ki odraža vašo edinstveno identiteto in cilje.

Količina strani in elementov

Pri izdelavi spletne strani ima število strani in elementov neposreden vpliv na ceno oblikovanja. Tipični primeri, ki se pogosto uporabljajo za manjše podjetja ali osebne projekte so osnovne spletne strani z manjšim številom strani in preprostimi oblikovnimi elementi.

Po drugi strani pa večje število strani in kompleksni elementi, kot so interaktivne funkcije, prilagojeni grafični elementi, in e-trgovinske rešitve, lahko zvišajo stroške oblikovanja. Te atipične spletne strani zahtevajo več časa, večjo tehnično strokovnost in prilagoditve.

Blogi in objave

Pri oblikovanju spletnih strani nudimo tudi možnost izdelave blogov. S tem omogočamo enostavno objavljanje in deljenje vsebin na socialnih omrežjih, kar vam pomaga vzpostaviti močno prisotnost na spletu.

Spletne trgovine

Oblikovanje spletnih trgovin je umetnost združevanja estetike in funkcionalnosti. Naš cilj je ustvariti privlačno in intuitivno okolje za vaše stranke, kjer lahko enostavno brskajo, izbirajo in kupujejo izdelke. S poudarkom na uporabniški izkušnji in varnosti spletnih transakcij vam pomagamo graditi uspešno spletno prisotnost in povečati prodajo vaših izdelkov.

Kontaktni obrazci za povpraševanje

Kontaktne obrazce in vprašalnike prilagodimo glede na potrebe stranke in s tem omogočimo boljše razumevanje vaše ciljne publike še preden stopite v stik z njimi.

Prevod spletne strani v tuje jezike

V kolikor želite imeti svojo spletno stran večjezično, je to pomembno predvideti že v začetni fazi oblikovanja, saj to pomembno vpliva na samo funkcionalnost strani v ozadju. Sami prevodi besedil in gradiv se sicer dodajo pri koncu izdelave strani. Za oblikovalca je potreben dodaten čas za implementacijo le-teh, zato za naročnika to predstavlja dodaten strošek, ki pa je minimalen, v kolikor prevode priskrbi sam.

Prilagoditev izgleda za mobilne naprave

Responsive oblikovanje je korak, ki nastopi v zadnji fazi oblikovanja. Ko je končni izgled na tipični desktop/laptop strani potrjen in izdelan, se elementi oblikovno prilagodijo še za ekrane netipičnih dimenzij in mobilne naprave (tablice, telefone).

Koliko časa traja izdelava spletne strani?

Čas izdelave spletne strani je odvisen predvsem od količine vsebin, ki jih želite predstaviti. Osnovna prestavitev v naši BASIC ponudbi, ki zajema postavke kot so O nas, Storitve, Kontakt in Zemljevid, je vzpostavljena v času enega tedna. Ko je stran pripravljena za prvi pregled, je potrebno še kakšen dan ali dva prišteti za morebitne popravke, ki jih stranka predlaga.

Glasbena šola Hrastnik

Zelo zadovoljni – priporočam!

Edi Škerbec

Vse pohvale, zelo zadovoljen, priporočam.

nika gačnik

Iskrena vam hvala za vašo pomoč na moji športni poti.

Zadnji projekti

PLUSNovo

GSE trading

GSE Trading d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s posredovanjem pri prodaji logistične opreme na letališčih, pristaniščih in drugih področjih. Spletna stran je večjezična, hkrati pa je njena posebnost v tem, da gre v osnovi za spletno trgovino brez realizacije nakupa – uporabnik namesto naročila izdelka, lastniku pošlje neobvezujoče povpraševanje za izdelek, ki ga zanima (t.i. Request a Quote).

BASICNovo

Zavod Razpri krila

Spletna stran zavoda Razpri krila je tipičen ‘one-landing-page’, ki izrazito nevizualno dejavnost psihoterapije uporabniku predstavi na atraktiven način. Uporabnik se ob pridobivanju informacij pomika po strani gor in dol (po principu ‘scroll’).

PREMIUMNovo

Parfumi Nena

Spletna trgovina s točenimi parfumi Nena je tipična spletna trgovina z močnim poudarkom na oblikovanju. Posebnost je velika količina izdelkov, pri čemer ima vsak parfum štiri variabilne cene.