Ponudba zajema
Domena, Logotip, Spletna stran, Google Analytics, Socialna omrežja, Prenos znanja uporabe
Vam je všeč domena top-potovanja.si? Kontaktirajte prodajalca!

TOP potovanja

TOP potovanja je monetiziran popotniški blog z velikim potencialom za dodaten razvoj. Prepoznavno ime domene in velika količina kvalitetnih vsebin portal TOP potovanja v iskalnikih rangira razmeroma visoko, v zadnjem času pa zaradi neaktualnih objav rang pada.

899,00

Prodajalec: Spletišče

Kako zagotovimo varnost vašega nakupa?

1) Kontaktirajte prodajalca

Verodostojnost prodajalcev blagovnih znamk na naši strani redno preverjamo, vendar žal ne moremo jamčiti za legitimnost objav vsakega posameznika. Zato predlagamo, da pred nakupom vselej kontaktirate prodajalca, zaprosite za popust, preverite aktualnost njegove ponudbe in kaj točno le-ta zajema. V primeru nedobronamernih dejanj lahko zagotovimo povrnitev sredstev zgolj v primeru, da ste nakup izvedli preko naše strani.

[wcfm_inquiry]

2) Opravite nakup

Izberite elemente blagovne znamke in opravite nakup. Pred nakupom preberite še našo in prodajalčevo Politiko poslovanja. Kupec ni obremenjen s provizijo – storitve posredovanja v celoti plača prodajalec.

3) prenos lastništva

S potrjenim nakupom se prenos lastništva elementov blagovne znamke začne. Sredstva, ki ste jih vplačali, zadržimo vse do trenutka, ko je prenos lastništva zaključen. Za prenos lastništva je v celoti zadolžen prodajalec. V primeru težav z veseljem pomagamo. 

4) zaključek postopka

Prodajalec ima 8 dni časa, da prenese lastništvo kupljenih elementov blagovnih znamk v vaše imetje. V kolikor v tem času izrazite pritožbo nad postopkom prenosa lastništva, se vam sredstva v celoti povrnejo, lastništvo elementov blagovnih znamk pa ostane v rokah prodajalca.

V kolikor pritožbe nad postopkom prenosa lastništva ni, se po osmih dneh le-to smatra kot uspešno, pri čemer prodajalec prejme vplačana sredstva, kupec pa postane novi lastnik predmetne blagovne znamke.

Projekt se je razvil iz hobija do potovanja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Projekt se je razvil iz hobija do potovanja.