%
Ponudba zajema
Domena, Logotip, Socialna omrežja
Vam je všeč domena ? Kontaktirajte prodajalca!

Product with Variations

Kratek opis

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

280,00780,00

Prodajalec: Spletišče

Kako zagotovimo varnost vašega nakupa?

1) Kontaktirajte prodajalca

Verodostojnost prodajalcev blagovnih znamk na naši strani redno preverjamo, vendar žal ne moremo jamčiti za legitimnost objav vsakega posameznika. Zato predlagamo, da pred nakupom vselej kontaktirate prodajalca, zaprosite za popust, preverite aktualnost njegove ponudbe in kaj točno le-ta zajema. V primeru nedobronamernih dejanj lahko zagotovimo povrnitev sredstev zgolj v primeru, da ste nakup izvedli preko naše strani.

[wcfm_inquiry]

2) Opravite nakup

Izberite elemente blagovne znamke in opravite nakup. Pred nakupom preberite še našo in prodajalčevo Politiko poslovanja. Kupec ni obremenjen s provizijo – storitve posredovanja v celoti plača prodajalec.

3) prenos lastništva

S potrjenim nakupom se prenos lastništva elementov blagovne znamke začne. Sredstva, ki ste jih vplačali, zadržimo vse do trenutka, ko je prenos lastništva zaključen. Za prenos lastništva je v celoti zadolžen prodajalec. V primeru težav z veseljem pomagamo. 

4) zaključek postopka

Prodajalec ima 8 dni časa, da prenese lastništvo kupljenih elementov blagovnih znamk v vaše imetje. V kolikor v tem času izrazite pritožbo nad postopkom prenosa lastništva, se vam sredstva v celoti povrnejo, lastništvo elementov blagovnih znamk pa ostane v rokah prodajalca.

V kolikor pritožbe nad postopkom prenosa lastništva ni, se po osmih dneh le-to smatra kot uspešno, pri čemer prodajalec prejme vplačana sredstva, kupec pa postane novi lastnik predmetne blagovne znamke.

Dolg opis

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Dolg opis

Morda vam bo prav tako všeč…